BPRC logo

Bemutatkozás

Örömmel üdvözöljük honlapunkon!

A Borsodi PRC Kft. 2020-ban alakult. A gazdasági társaság megalakítása egy eszköz volt arra, hogy postagalambok, és postagalambászok számára egy új típusú megmérettetést kínáljunk.

Célunk objektív versenyeket szervezni, ahol a galamb egyenlő feltételek mellett mutathatja meg a társaihoz képest versenyértékét, mindemellett a tenyésztők állományainak valós genetikai értékei is kidomborodhatnak. Tevékenységünk eredményeképpen szeretnénk megtalálni, és anyagilag elismerni a legeredményesebb galambokat, és tenyésztőiket.

2021-ben megépülő galamb versenyistállónk 380 m2-en szolgálja a versenymadarak megfelelő ellátását és felkészítését a kihívásokra. A nagy teljesítményű madarak 5 évig a versenyistállónk kötelékében maradnak.

Munkatársaink elhivatottak a postagalamb versenyzés és tenyésztés mellett, mindemellett szakmailag is több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az állattenyésztés, állategészségügy, takarmányozás, postagalamb versenyzés területén. Személyük garancia arra, hogy a telepünkön elhelyezett madarak kibontakoztathassák tudásukat a versenyek alkalmával.

Reméljük a tevékenységünk elősegíti a postagalambászat fejlődését, és minél szélesebb körben megismerteti az emberekkel a siker érzésének örömét!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, ha felkeltettük érdeklődését, bátran lépjen velünk kapcsolatba! Kellemes böngészést kívánunk!

Tisztelettel:
Borsodi Pigeon Racing Club csapata